tündérgombóc fagyi fagyiskocsi

Újdonságok

Innovatív ötletek – színesebbé tesszük a fagyizást!

 

Szezonális kedvezmények és nyári újdonságok!

Szeretnénk veletek elindítani a idei fagyiszezont egy tavaszi kedvezményes akcióval. Háromféle csomagot ajánlunk nektek és ügyfeleiteknek. Megtaláljátok benne az örök kedvenc Klasszikus ízeket, a Dupla csodát (fagyi+süti) és az alkoholos fagyiválogatást, a Mámoros tavaszt. Kezdjétek az évet ti is fagyival! Ajánlatunk április 30-áig érvényes.

ITT A TAVASZ

Tavasz beköszöntével egyre izgalmasabb és különlegesebb fagylaltokról álmodunk. Szeretnénk virágba borítani fagylaltjainkat, készülünk egy nagyon különleges egyedi csípős rózsával – a többi legyen meglepetés – , és a díszítéshez használunk majd ehető virágokat is.

OLASZ MÓDRA

A Tündérgombóc csapata egy harmadik különlegességgel is készült. Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani az eredeti recept alapján készített panna cotta és a profiterol süteményeket. Akárcsak a fagyiknál, a tálalás és a retró kocsi is fontos kelléke a rendezvényeknek.

ICE TIME – KÖZÖSSÉGFORMÁLÓ FAGYIZÁS!

Szeretném megosztani veletek az örömünket. Nagyon sokat gondolkodtunk, hogy mivel tölthetnénk meg a fagyiskocsijainkat ősszel és télen. Az ügyfeleink visszajelzései alapján megalkottuk az alkoholos fagylaltjainkat, amelyek ízre kiválóan teljesítenek :). A hozzávalók minden esetben minőségi termékek és valódi alkoholok, nem aromák. A szezon számunkra is próbatétel lesz, hiszen mi már „elhittük”, hogy lehet egy céges karácsonyi buli meglepetése a fagyiskocsi, de most ti jöttök! Érdeklődni itt az oldalon vagy a tundergomboc@tundergomboc.hu emailen.

20 éves tapasztalat
A kiváló minőségre a közel 60 éves Major cukrászda a garancia. Természetes alapanyagokból készülnek a legfinomabb sütemények, esküvői torták és nem utolsósorban a kézműves fagylaltok.