FARSANGI AJÁNLATUNK 

Szeretnénk megosztani veletek az örömünket. Nagyon sokat gondolkodtunk, hogy mivel tölthetnénk meg a fagyiskocsijainkat ősszel és télen. Megkérdeztük ügyfeleinket és azt a visszajelzést kaptuk, hogy szívesen rendelnének fagyit a téli időszakban is, csak legyen valami ünnepi bennük. Ezek alapján megalkottuk az alkoholos fagylaltjainkat. A különlegességek hozzávalói minden esetben minőségi alapanyagok. A fagyik valódi alkoholt tartalmaznak, nem aromákat. A fagyiskocsi a régi, a minőség változatlan, viszont a tálalás meglepetés lesz! 

A Tündérgombóc csapata egy másik különlegességgel is készült a hűvösebb hónapokra. Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani az eredeti recept alapján készített panna cotta és a profiterol süteményeket. Akárcsak a fagyiknál, a tálalás és a retró kocsi is fontos kelléke az ünnepi hangulatnak. 

Érdeklődni itt az oldalon vagy a tundergomboc@tundergomboc.hu emailen lehet.

20 éves tapasztalat
A kiváló minőségre a közel 60 éves Major cukrászda a garancia. Természetes alapanyagokból készülnek a legfinomabb sütemények, esküvői torták és nem utolsósorban a kézműves fagylaltok.