tündérgombóc fagyi fagyiskocsi

Újdonságok

Innovatív ötletek – színesebbé tesszük a fagyizást!

 

ICE CREAM &  CAKE – ŐSZ ÉS TÉL

Az évek során azt tapasztaltuk, hogy a fagyi és a fagyiskocsi ugyanolyan népszerű tud lenni egy őszi csapatépítésen vagy egy karácsonyi bulin, mint bármelyik nyári eseményen. Sokat gondolkodtunk azon, hogyan tehetnénk még csábítóbbá a fagyizást. Így született meg a süti és a fagyi kombinációja. Tesztelőink szerint fantasztikus lett, és még a fagyis feeling is megmaradt: a sütit is fagyiskanállal adagoljuk. A legvégén leöntjük némi alkohollal vagy grenadinnal. Kérhetitek tölcsérbe és tálkába is!

 

JÁTÉKMESTER – THE SHOW MUST GO ON

Azon gondolkodtunk, hogyan lehetne még érdekesebbé tenni az idei fagyizást. Az elmúlt években az volt a tapasztalatunk, hogy mindenki nagyon élvezi a közös fagyizást, mert – ha rövid időre is, de – kikapcsolja őt a hétköznapi mókuskerékből. Ezt gondoltuk tovább és kitaláltunk olyan játékokat, amelyekkel tényleg csak a lazítás a cél. Rövid, izgalmas közös játék, profi játékmesterrel. Szerintünk izgalmas lesz, mert a show-nak folytatódnia kell!

Játékok

Melyik igaz?

A játék leírása: a csoporttagok körben ülnek/állnak. A feladat az, hogy mindenki három tényt mondjon magáról, ezek egyike nem igaz. A csoporttársaknak kell kitalálni, hogy mi nem igaz. Ha először tévednek, még választhatnak a fennmaradó két lehetőség közül. A játék addig tart, amíg mindenki sorra nem kerül.

 

Bogozd ki a csomót!

A játék leírása: A csoport egy tagja kimegy a teremből. A többiek körbeállva megfogják egymás kezét. Majd – anélkül, hogy egymás kezét elengednék – néhányan felemelik a kezüket, mások átbújnak alatta, addig, amíg egy nagy élő „csomó” nem keletkezik. A kitaláló feladata, hogy kibogozza a csomót, helyreállítsa az eredeti kört, de úgy, hogy közben senki ne engedje el a másik kezét.

 

Vakművészet

A játék leírása: a csoportot 4 fős kiscsoportokra osztjuk. Az a feladat, hogy közösen rajzoljanak egy képet. Mindenki kap egy papírlapot, és becsukott szemmel egy ház körvonalait rajzolja rá. Majd továbbadják a papírt a csoportban baljukon ülőknek. Ezután, még mindig behunyt szemmel – egy ablakot rajzolnak. A papírokat továbbadják, és ajtók kerülnek a házakra. Utolsóként megrajzolják az említett módon a kéményt is.

 

 

20 éves tapasztalat
A kiváló minőségre a közel 60 éves Major cukrászda a garancia. Természetes alapanyagokból készülnek a legfinomabb sütemények, esküvői torták és nem utolsósorban a kézműves fagylaltok.