tündérgombóc fagyi fagyiskocsi

Vállalati fagyizás – employer branding

 

Kezdetben csak a nagyobb multinacionális vállalatok láttak benne fantáziát. Majd bevezettük az „ICE TIME” munkahelyi fagyizást. Innentől kezdve egyre több kis- és középvállalat építette be a hétköznapjaiba vagy a családi rendezvényeibe. Így lettünk egy-egy esemény desszertje.

 

ICE TIME – A KÖZÖSSÉGFORMÁLÓ FAGYIZÁS

Rendhagyó találkozási lehetőség a munkahelyen, amikor munkaidőben, kötetlenül válthatunk pár szót egymással. Ilyen esemény lehet a közös fagyizás. Ez az együtt töltött idő értéket teremt: közös élményt ad, ezáltal a munkatársak nagyobb kedvvel dolgoznak együtt.

 

EMPLOYER BRANDING?

Célunk a dolgozói elégedettség növelése. Szeretnénk kifejezni, hogy hálásak vagyunk neked a jó és hatékony munkádért. Fontos vagy nekünk!

HOGYAN?

A megbeszélt időben és helyen kitelepülünk. Viszünk egy fagyiskocsit és a megrendelt kézműves fagylaltot. A kiszolgálásról mi gondoskodunk.

HOVA?

Budapestre vagy vidékre. Mennyiségtől függően egy vagy több fagyiskocsival.

MIKOR?

Bármikor. A fagyit mindenki szereti, főleg nagy melegben. Mehetünk hétköznap vagy hétvégén, délelőtt egy órára vagy szombaton teljes napra. Amit ti szeretnétek.

MIÉRT?

Mert trendi és egyedi jutalmazási módszer. Hívhattok csapatépítésre, konferenciára, családi napra, vagy csak azért, mert hihetetlenül (meleg lesz aznap) szeretitek a fagylaltot.

 

20 éves tapasztalat
A kiváló minőségre a közel 60 éves Major cukrászda a garancia. Természetes alapanyagokból készülnek a legfinomabb sütemények, esküvői torták és nem utolsósorban a kézműves fagylaltok.